AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 20.6.2024

Ilves-luotsi Joonas Rantanen tyytyväinen tasonnostoon - "Saimme kasattua joukkueen ja itsemme"

Ilves-luotsi Joonas Rantanen tyytyväinen tasonnostoon - "Saimme kasattua joukkueen ja itsemme"

Ilves sai ryhtiä otteisiinsa. (Kuva: Jimi Soinila)

Ilves jakoi keskiviikon Yöttömän yön kierroksen ottelussa pisteet SJK:n kanssa maalein 2-2.

Sekä tulos että esitys olivat Ilvekselle askel eteenpäin viime viikonlopun cupin kohtaamisesta, jonka SJK vei maalein 2-4.

– Tärkein tavoite edellisestä pelistä oli löytää vielä paremmin oman identiteettimme asiat ja erityisesti omaan puolustamiseemme löytää intensiteettiä sekä oikeanlainen revanssihenki myös. Siinä me onnistuimme. Todella iso työmäärä tänään pelaajiltamme, mistä kiitokset heille, Ilveksen päävalmentaja Joonas Rantanen kiitteli.

Kaikkineen Rantanen näki paljon positiivista omiensa otteissa, vaikka täysosuma eli voitto jäikin saamatta.

– Olen ylpeä siitä, miten saimme lyhyessä ajassa tietyllä tapaa kasattua joukkueen ja itsemme ja tuotettua tuollaisen esityksen. Totta kai tulos on pettymys sillä tavoin, että oli pienten marginaalien peli. SJK on edelleen hyvä joukkue, jota vastaan on vaikea pelata.

- Varsinkin ensimmäisellä jaksolla pystyimme luomaan riittävän määrän maalintekopaikkoja. Siihen täytyy sillä tapaa olla tyytyväinen, mutta totta kai kliinisyyttä lisää. Kaksi kertaa tappiolla, sieltä tasoihin. Hyvä näin.

Edessä Ilvekselläkin on nyt muutama päivä vapaata juhannuksen myötä.

– Kopissa on paljon väsyneitä pelaajia, joilla ollut kuormitukset korkealla viime aikoina. Siinä mielessä saamme nyt hetken hengähtää ja vetää happea, mikä on tärkeä asia myös. Felipe Aspegrenin loukkaantumisesta en osaa tässä vaiheessa sanoa enempää, Rantanen kertoi.

Lisää uutisia