AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 20.6.2024

"Fantastiset fiilikset!" - Toni Korkeakunnas hehkutti HJK:n nousua voittoon

"Fantastiset fiilikset!" - Toni Korkeakunnas hehkutti HJK:n nousua voittoon

HJK juhli yöttömässä yössä. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK käänsi keskiviikon kärkikamppailun KuPS:aa vastaan lopussa voitokseen maalein 3-1.

Liam Möller ja Noah Pallas iskivät minuutissa kaksi maalia, joilla HJK nappasi elintärkeät kolme pistettä yöttömän yön ottelussa. Lopullisen niitin pamautti aivan lopussa Luke Plange.

– Fantastiset fiilikset! Vähän sellaisia kaikuja viime kauden todella vaikeasta Seinäjoen vieraspelistä tuli ensimmäisestä puoliajasta. Kaikki kunnia KuPS:lle, he olivat selkeästi parempia ensimmäisellä puoliajalla, totesi HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas ottelun jälkeen.

– Tehtiin toiselle puoliajalle muutoksia ja homma alkoikin pelittämään. Ansaittiin voitto vahvan toisen jakson myötä. Olen ollut näkeväni viimeisessä neljässä pelissä, että me olemme olleet tehneet paljon maaleja 80+ minuuteilla. Jätkät jaksavat tehdä töitä loppuun asti ja toki penkiltäkin löytyy hyvin ratkaisuvoimaa, kertasi Korkeakunnas.

Yöttömän yön illan kaltaisten voittojen merkitystä ei voi yliarvioida. Sarjatilanteenkin kannalta kolme pistettä olivat HJK:lle elintärkeät - nyt joukkue jakaa kärkisijaa KuPS:n ja VPS:n kanssa.

– Nämä ovat todella isoja voittoja, kun tulemme melko syvältä ja pystymme kääntämään meidän kovinta vastustajaamme vastaan ottelu. Todella upea juttu ja kyllä se näkyi. Hetkeen ei ole ollut tuollainen tunnelma pukukopissa, fiilisteli Korkeakunnas.

– Olen myös superiloinen Liam Möllerin puolesta, joka teki sen ison maalin sekä pelasi erinomaisen Cup-ottelun viikonloppuna.

Lisää uutisia