AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 19.6.2024

​"Tällä kertaa emme voi päästää kolmea maalia" – EIF:n Salomo Ojala revanssi mielessä

​"Tällä kertaa emme voi päästää kolmea maalia" – EIF:n Salomo Ojala revanssi mielessä

Salomo Ojalalle kello 21 alkava ottelu on uusi kokemus. (Kuva: Juha Tamminen)

EIF isännöi Yöttömän yön kierroksella keskiviikkona IFK Mariehamnia ja haussa on revanssi kauden avauskierroksen tappiolle.

EIF-hyökkääjä Salomo Ojalan mukaan on vaikea sanoa, onko poikkeuksellisen myöhäisellä otteluajankohdalla jonkinlainen merkitys.

- En ole milloinkaan pelannut näin myöhään alkavaa ottelua, saa nähdä. Toivon mukaan se ei kuitenkaan peliin vaikuta. Valmistaudumme ihan normaalisti IFK Mariehamnia vastaan, Ojala toteaa.

Alkamisajankohdasta riippumatta Ojala odottaa tiukkaa koitosta, kuten oli joukkueitten kohtaaminen kauden avauskierroksellakin, jolloin IFK otti pisteet maalein 3-2.

- Varmasti tulee tasainen ottelu, jossa pienet asiat ratkaisevat. Tällä kertaa emme kuitenkaan voi antaa vieraiden tehdä kolmea maalia.

Tiemoko Fofanan kuntoutuminen on tuonut muutoksia myös Ojalan pelaamiseen, sillä EIF pääsee nyt ryhmittämään miehitystään hiukan toisin kuin aiemmin.

- Minusta peli Fofanan kanssa sujuu erittäin hyvin. Olemme kaksi vähän erilaista hyökkääjää, mikä on vain hyvä. Pidän siitä, että vedämme kahdella miehellä ylhäällä, pystymme aiheuttamaan enemmän kaaosta vastustajan puolustuksessa.

EIF - IFK Mariehamn Ekenäs Sparbank Arenalla keskiviikkona 19.6. kello 21.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia