AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 19.6.2024

FC Hakan Patoulidis janoaa lisäosumia – ”Olen tehnyt paljon töitä”

FC Hakan Patoulidis janoaa lisäosumia – ”Olen tehnyt paljon töitä”

Evangelos Patoulidis on tehnyt Hakalle viisi maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka on tiukasti kiinni Mestaruussarjan paikassa, kun runkosarja on koskilaisten osalta puolivälissä. Hakan Evangelos Patoulidis on ollut kauteen tähän mennessä tyytyväinen.

Patoulidis jakaa FC Hakan sisäisen maalipörssin ykköspaikkaa Maissa Falln kanssa, kun molemmat ovat tällä kaudella tehneet viisi maalia. Hän ei ole aiempina vuosina ollut varsinainen maalintekijä, mutta tällä kaudella osumia on syntynyt.

- Viimeisinä vuosina olen toiminut enemmän syöttelijänä, mutta pidän itseäni myös maalintekijänä. Olen tehnyt paljon töitä kehittääkseni juuri maalintekoani, Patoulidis kertoo Hakan sivuilla.

Patoulidisin laukaisuvoima on ehtinyt jo tulla tutuksi tämän kauden aikana, kun kuti on lähtenyt kovaa ja tehokkaasti molemmilla jaloilla. Erityisesti hänen vasurinsa lukeutuu koko sarjan parhaimpiin.

- Haluan tehdä maaleja, mutta haluan myös luoda paikkoja joukkuekavereille. Minulla on hyvä vasuri, hyvä pelisilmä ja olen räjähtävä sekä nopea, Patoulidis kuvailee ominaisuuksiaan.

Seuraavaksi Haka on tositoimissa keskiviikkona yöttömän yön kierroksella, kun juhannusetkot järjestetään Tehtaan kentällä kello 21.00 alkavassa ottelussa. Hakan tilanne sarjassa on kutkuttava, sillä valkopaidat ovat kuudentena viisi pistettä kärkipaikasta ja pelin vähemmän pelanneena.

- Olemme pelanneet hyvin ja yritän omalta osaltani auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa. Meidän täytyy vain jatkaa niin kuin olemme tällä kaudella tehneet, Patoulidis päättää.

FC Haka - FC Inter Tehtaan kentällä keskiviikkona 19.6. kello 21.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia