AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 15.6.2024

"Laitamme kampoihin niin paljon kuin pystymme" - Inter 2 valmis haastamaan VPS:n

"Laitamme kampoihin niin paljon kuin pystymme" - Inter 2 valmis haastamaan VPS:n

Kuva: Henrik Siiskonen

FC Interin reservijoukkuetta odottaa suuri haaste lauantaina Suomen Cupin kotiottelussa, kun VPS saapuu Veikkausliigasta sinimustien vieraaksi.

Interin reservijoukkue aloitti Cupin 3. kierrokselta, jossa sinimustat kohtasivat samassa Miesten Kakkosen B-lohkossa pelaavan Tampere Unitedin. Varsinainen peliaika päättyi lukemin 0-0 ja ottelu ratkottiin rangaistuspotkukilpailulla, jonka turkulaiset veivät maalein 2-4. Edellisellä kierroksella Inter 2 vieraili FC Haka j:n luona Valkeakoskella, josta sinimustat palasivat 4-0-voitto mukanaan. Nyt 5. kierroksella joukkue pääsee viimein pelaamaan Cupia kotistadionillaan.

- Mielenkiintoinen ottelu luvassa, hienoa että päästään testaamaan tasomme Veikkausliigan kärkijoukkuetta vastaan, Inter 2:n päävalmentaja Jussi-Pekka Savolainen sanoo.

- Tosi innoissaan ollaan, kun päästään haastamaan huippujoukkue.

Savolainen myöntää, että asetelma on ennakkoon selkeä, mutta missään nimessä turkulaiset eivät kentälle valmiiksi hävinneinä lähde.

- Täytyy onnistua kokonaisvaltaisesti, mutta meidän pitää pelata omaa peliämme. Jos yritämme jotain ihmeellistä uutta, niin se kyllä näkyy tuloksessa. Molemmissa bokseissa pitää olla laatua ja meidän pitää myös käyttää mahdollisuudet, joita saamme. Totta kai tasoeron pitäisi näkyä, mutta laitamme kampoihin niin paljon kuin pystymme.

Suomen Cupin 5. kierroksen ottelu Inter 2 - VPS Veritas Stadionilla lauantaina 15.6. kello 19.00. Kaikki Veikkausliigajoukkueitten Suomen Cupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia