AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 15.6.2024

FC Lahti matkaa cupissa EPS:n vieraaksi sunnuntaina - "Nälkäisiä pelaajia kentälle"

FC Lahti matkaa cupissa EPS:n vieraaksi sunnuntaina - "Nälkäisiä pelaajia kentälle"

Toni Lindberg lupailee kierrätystä kokoonpanoon. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Sunnuntai on pelipäivä ja legendaarinen Suomen Cup jatkuu. FC Lahti matkaa pääkaupunkiseudulle hakemaan jatkopaikkaa Ykkösessä pelaavan Espoon Palloseuran kustannuksella.

FC Lahti selvitti tiensä Suomen Cupin viidennelle kierrokselle kaatamalla Joutsenossa Kultsu FC:n lukemin 7–0. Marius Könkkölä avasi maalihanat ja Vilho Huovila ja Luke Ivanovic viimeistelivät kumpainenkin hattutempun. Ivanovic iski myös liigassa kaksi osumaa keskiviikkona, kun FC Lahti jäi tasapeliin vieraskentällä AC Oulua vastaan.

Keskellä otteluruuhkaa oleva FC Lahti lähtee hakemaan ottelusta jatkopaikkaa ja onnistumisia. FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg joutuu miettimään kolmen ottelun viikon rasituksia ja hän lupaakin pientä kierrätystä.

– Cup-juna jatkaa ja seuraavaksi menemme Espooseen. Ottelut tulevat tiiviillä tahdilla. Tulemme varmasti hieman kierrättämään tiiviissä ottelutahdissa. Nyt laitamme nälkäisiä pelaajia kentälle jatkamaan cup-taivalta ja menemään seuraavalle kierrokselle, Lindberg tiivistää.

FC Lahden kokoonpanosta ovat varmasti sivussa Bubacar Djaló, Daniel Koskipalo, Joshua Oluwayemi ja Topias Inkinen.

Suomen Cupin 5. kierroksen ottelu EPS – FC Lahti sunnuntaina 16.6. kello 16.00 Espoonlahden Urheilupuistossa. Kaikki Veikkausliigajoukkueitten Suomen Cupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia