AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 14.6.2024

Haka kohtaa cupissa EBK:n - "Kokoonpanossa tulee olemaan rotaatiota"

Haka kohtaa cupissa EBK:n - "Kokoonpanossa tulee olemaan rotaatiota"

Andy Smith tähyää jatkopaikkaa Suomen Cupissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka pelaa lauantaina tämän viikon toisen ottelunsa, kun se kohtaa Suomen Cupin 5. kierroksella Esbo Bollklubbin vieraissa.

Kakkosta pelaava EBK on varmasti haastava vastustaja Hakalle, joka pelaa kolmannen ottelunsa kahdeksaan päivään. Päävalmentaja Andy Smith lupaakin rotaatiota otteluun, jotta paljon pelanneet saavat kaipaavaansa huilia sekä vähemmälle peliajalle jääneet arvokkaita minuutteja.

– Kokoonpanossa tulee olemaan rotaatiota ja vähemmän pelanneet tulevat saamaan oman näytönpaikkansa ja pääsevät näyttämään miten treenikentillä harjoitellut asiat ovat menneet perille, Smith toteaa Hakan verkkosivuilla.

– Odotan joukkueelta kuitenkin samanlaista työmoraalia ja asennetta, kuin edellisissä otteluissa on nähty, Smith jatkaa.

Itse ottelua ja vastustajaa Smith odottaa innoissaan.

– Cup-pelit tuovat mukavaa vaihtelua otteluohjelmaan. Ja kun vastassa on selvästi altavastaaja joukkue, niin haluan meidän silti keskittyvän täysillä omaan suoritukseemme, tehdä hyvä suoritus ja sitä kautta edelleen ruokkia itseluottamustamme entisestään.

Koskilaisten kokoonpanosta ovat sivussa loukkaantumisista johtuen Liam Hughes, Hassan Ndam, Rodrigo Macedo ja Guilherme Morais.

EBK-FC Haka Keski-Espoon tekonurmella lauantaina 15.6. kello 17.00. Kaikki Veikkausliigajoukkueitten Suomen Cupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia