AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 14.6.2024

Gnistan ja hyökkääjä Joose Rahja ovat purkaneet sopimuksensa

Gnistan ja hyökkääjä Joose Rahja ovat purkaneet sopimuksensa

Joose Rahja siirtyy uusiin haasteisiin.

IF Gnistan ja Joose Rahja ovat sopineet pelaajasopimuksen purkamisesta yhteisymmärryksessä.

Vuonna 2005 syntynyt Rahja liittyi Gnistaniin kauden 2023 alussa kaksivuotisella sopimuksella, mutta osapuolet ovat nyt päättäneet, että on molempien etujen mukaista jatkaa eri suuntiin.

Rahja on nuori ja lahjakas hyökkääjä, joka saavutti merkittäviä meriittejä ennen siirtoaan Gnistaniin. Hän oli mukana Käpylän Pallon B-juniorien SM-kultaa voittaneessa joukkueessa kaudella 2021, jossa hän teki 19 ottelussa 10 maalia. Rahja on myös aikaisemmin pelannut FC Hongan organisaatiossa ja on ollut mukana Suomen alle 15-vuotiaiden maajoukkueringissä.

– Joose on lahjakas pelaaja ja olemme kiitollisia hänen panoksestaan seurassamme. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää tuleviin haasteisiin ja menestystä urallaan. Olemme varmoja, että hän tulee menestymään uudessa ympäristössä ja jatkaa kehittymistään pelaajana, Gnistanin urheilutoimenjohtaja Jarkko Jokiranta kommentoi päätöstä.

Lisää uutisia