AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 13.6.2024

Tämän vuoden kultaisissa Helsinki-mitaleissa vahva Gnistan-väri

Tämän vuoden kultaisissa Helsinki-mitaleissa vahva Gnistan-väri

Kuva: Juha Tamminen

Kultainen Helsinki-mitali on Helsingin kaupungin korkein tunnustus eli eräänlainen kaupungin kunniakansalaisuus.

Kaupunginhallitus päättää vuosittain Helsinki-mitalien myöntämisestä ja ne jaetaan Helsinki-päivän yhteydessä. Kaupunki jakoi keskiviikkona yhdeksän kultaista Helsinki-mitalia, joista kahdessa on vahva Gnistan-väri.

IF Gnistanin hallituksen puheenjohtaja Antti Uusitalo

Uusitalo on entinen jalkapalloilija ja pienen oulunkyläläisen lähiöseuran, IF Gnistanin hallituksen puheenjohtaja. Uusitalo on omalla henkilökohtaisella työllään ja panostuksellaan ensin pelaajana, edustusjoukkueen managerina sekä rahoittajana ja sittemmin hallituksen puheenjohtajana ja jäsenenä ollut mukana nostamassa IF Gnistanin edustusjoukkuetta menestykseen.

Toimitusjohtaja Kustaa Poutiainen

Oulunkyläläinen Poutiainen työskentelee yrittäjänä ja yhtenä pienen oulunkyläläisen lähiöseuran IF Gnistanin pääomasijoittajista. Poutiaisen perheyritys on pitkään tukenut IF Gnistania. Tavoitteena ja toiminnan lähtökohtana on sekä yhteisöllisyyden vahvistaminen että liikunnan edistäminen. Poutiaisen kantavana ajatuksena on tukea maahanmuuttajataustaisten lasten ja nuorten integroitumista toimintaan sekä kehittää naisjalkapalloilua.

Lähde: Helsingin kaupungin tiedote
Lisää uutisia