AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2024

Leppälahti harmitteli tehottomuutta – ”Heti seuraavasta tilanteesta kaveri rokottaa”

Leppälahti harmitteli tehottomuutta – ”Heti seuraavasta tilanteesta kaveri rokottaa”

HJK vei Oulunkylässä voiton. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Gnistan joutui tunnustamaan HJK:n paremmakseen 4-0 Helsingin paikalliskamppailussa. Gnistanin päävalmentaja Jussi Leppälahti oli pettynyt tehottomuuteen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, mutta jakoi samalla kiitosta suojateilleen.

Leppälahti antoi tunnustusta HJK:n tehokkuudelle ja kehui erityisesti omiensa avausjaksoa.

– Jälleen kerran pelasimme todella laadukkaan ensimmäisen puoliajan ja loimme runsaasti laadukkaita maalipaikkoja. HJK teki maalin heti ensimmäisestä hyökkäyksestä, mutta jatkoimme sen jälkeen hyvää pelaamista, Leppälahti totesi Gnistanin verkkosivujen mukaan.

- HJK:n kolmas maali kuvasi oikeastaan hyvin ottelua, sillä ensin meillä oli puskupaikka ja heti seuraavasta tilanteesta kaveri rokottaa. Olen ylpeä joukkueen pelaamisesta, mutta emme voittaneet maaleja, Leppälahti päätti.

Lisää uutisia