AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2024

Jussi Nuorela jäi kaipaamaan maalia

Jussi Nuorela jäi kaipaamaan maalia

Jussi Nuorelalle jäi mietittävää pelistä. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS joutui tyytymään maalittomaan tasapeliin IFK Mariehamnin vieraana. VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela koki ottelun olleen juuri odotetunlainen tiukka vääntö, ja kertoi varsinkin toisen jakson olleen vahvasti Vepsun hallinnassa.

- Se oli tiukka matsi. Ensimmäinen jakso oli aika tasainen. Kummallakin joukkueella oli tilanteensa, mutta varsinaisia hyviä maalipaikkoja ei ollut kummallakaan.

- Toinen jakso oli taas puolestaan aika selkeästi meidän, ja pelasimme sen lähes kokonaan hyökkäysalueella. IFK puolusti hyvin, ja jopa yllättävänkin passiivisesti todella monella pelaajalla. Tietysti ymmärrämme miksi, sillä vastustajan on saatava myös pisteitä sarjassa, Nuorela totesi.

Nuorela havaitsi ottelussa kehityskohteita, joista olennaisena osa-alueena nousee esiin keskitysten laatu.

- Pystyimme pitämään palloa hyvin ja kontrolloidusti, enkä oikein tiedä, mitä meidän olisi pitänyt tehdä toisin, jotta olisimme saaneet aikaiseksi enemmän tilanteita. Saimme ehkä yhden aidosti hyvän paikan.

- Saimme keskitettyä palloa paljon, ja meiltä puuttuikin laatu tänään. Olimme huonoja laittamaan hyviä palloja boksiin. Meidän on tyydyttävä tasuriin ja ottaa yksi piste mukaamme. Emme pystyneet luomaan tämän enempää paikkoja, ja ehkä emme ansainneetkaan tänään maalia. Tyydytään pisteeseen ja mennään eteenpäin, Nuorela summasi.

Lisää uutisia