AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2024

"Hyvä mahdollisuus haastaa HJK" - Gnistan valmiina paikalliskamppailuun ennätysyleisön edessä

"Hyvä mahdollisuus haastaa HJK" - Gnistan valmiina paikalliskamppailuun ennätysyleisön edessä

"Jude" on valmis haastamaan HJK:n. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskiviikkona tullaan tekemään Gnistanin yleisöennätys, kun tällä tietoa yli kolme tuhatta katsojaa on saapumassa paikallisottelua seuraamaan Gnistan-HJK.

Gnistan lähtee otteluun selkeänä altavastaajana. Joidenkin näkemyksen mukaan asetelma on jopa perinteinen David vs. Goljat. Kokenut Juhani Ojala näkee Gnistanin olevan valmis haastamaan Klubin samaan malliin kuin toukokuussa joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa. Romuluinen toppari uskoo, että onnistuneella suorituksella kolme pistettä voivat jäädä Oulunkylään.

- Uskon, että meillä on oikein hyvä mahdollisuus haastaa HJK meidän kotikentällä omien fanien edessä. Ottelusta tulee varmasti kiihkeä ja intensiivinen mitä paikalliskamppailut yleensä ovat. Viime ottelu heitä vastaan oli todella tasainen, joka harmillisesti kääntyi meidän tappioksi, mutta siitä oppineena uskon, että olemme valmiimpia tähän peliin ja pystymme todella taistelemaan voitosta.

- Meidän pitää onnistua joukkueena puolustamaan tiivisti ja käyttää hyökkäyspäässä tilanteet hyödyksi, niin pisteet jäävät kotiin, Ojala paaluttaa.

Gnistan tulee otteluun täysin valmiina, vakuuttaa Juhani Ojala. Hän kuuluu muun muassa Jukka Raitalan kanssa joukkueen kokeneimpaan kaartiin ja heillä on tärkeä rooli henkisinä johtajina paikalliskamppailun alla.

- Joukkueessa on ollut keskittynyt tunnelma ottelun alla ja varmasti jokainen pelaaja on valmiina heti pelin alusta. Meillä kokeneimmilla pelaajilla on vastuu pystyä pitämään joukkue rauhallisena ja koittaa puhaltaa joukkueeseen hyvää itseluottamusta ja valmiutta ottelun alla.

- Itselläni on HJK:n kanssa yhteistä historiaa, niin totta kai se sytyttää ja herättää tunteita erityisellä tavalla ja varsinkin näin paikalliskamppailuna.

Gnistan - HJK Mustapekka Areenalla keskiviikkona 12.6. kello 19.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


Lisää uutisia