AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2024

FC Lahden Toni Lindberg pettyi tasapeliin - "Olisi pitänyt saada luotua enemmän tiloja"

FC Lahden Toni Lindberg pettyi tasapeliin - "Olisi pitänyt saada luotua enemmän tiloja"

Toni Lindberg jäi kaipaamaan voittoa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti sai keskiviikkona Oulusta matkaansa pisteen, mutta enemmänkin oli tarjolla.

Kuhnurit käänsi tappioasemasta ottelun 2-1 edukseen ja pääsi pelaaman lopun vielä miesylivoimalla, mutta AC Oulu tuli lopun rangaistuspotkumaalilla tasoihin.

Ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg oli pettynyt lopputulokseen. Rangaistuspotkutuomioon hän ei ottanut kantaa. Lindbergin mukaan ottelu oli jälleen pienen marginaalin peli, jossa yksittäisten tilanteiden merkitys korostuu.

– Tällaisissa peleissä avausmaalin merkitys korostuu. Saimme kuitenkin tasoitusmaalin ja johtomaalin. Se antoi meille energiaa. Kävimme tauolla läpi puolustuspeliämme ja saimme tiivistettyä sitä vähän.

- Meidän olisi kuitenkin pitänyt saada luotua enemmän tiloja hyökkäyssuuntaan juoksuilla ja syötöillä. Pilkkuun en ota kantaa. Tuomari on sen viheltänyt ja se ei siitä muuksi muutu. Sillä selvä, Lindberg tiivisti.

Lisää uutisia