AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 10.6.2024

​IFK Mariehamnille riviin jälleen kolme lupausta kesäammattilaissopimuksilla

​IFK Mariehamnille riviin jälleen kolme lupausta kesäammattilaissopimuksilla

IFK-kannattajat ovat tukemassa kesäammattilaistoimintaa. (Kuva: Veikkausliiga)

IFK Mariehamnin useamman vuoden jatkunut tapa tarjota nuorille lupauksille ammattilaissopimus kesän ajaksi jatkuu myös tänä vuonna.

Kolmikko Milton Jansson, Benjamin Flöjt ja Ola Melander on solminut Grönvittin kanssa sopimuksen kesäammattilaisuudesta, mikä tarkoittaa sitä, että pelaajat ovat kesä-elokuun ajan osa IFK Mariehamnin ykkösjoukkuetta.

Kesäammattilaisuutta on käytetty Maarianhaminassa useamman vuoden ajan menestyksellä, sillä sen kautta useampi pelaaja on noussut pysyvästi ykkösjoukkueeseen.

- Grönvittin päävalmentaja Bruno Romão on muiden valmentajien kanssa seurannut useita U17-joukkueen otteluita, joissa nämä kaverit ovat osoittaneet lupaavia otteita. Sen myötä oli luontevaa tarjota kesäammattilaissopimusta heille kaikille, jotta Bruno ja muut valmentajat saavat mahdollisuuden tutustua heihin vielä lähemmin, IFK:n toimitus- ja urheilujohtaja Jimmy Wargh sanoo.

Wargh kiittää vuolaasti kannattajayhdistys Grönvittiä kesäammattilaissopimusten mahdollistamisesta.

- Tämän vuoden satsaus on mahdollinen yhteistyössä IFK Mariehamnin ja kannattajayhdistys Grönvittin kesken – yhdistys on ollut mukana ja tuonut ratkaisevan osan rahoituksesta, mistä olemme erittäin kiitollisia.

Lisää uutisia