AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 9.6.2024

KuPS-kapteeni Petteri Pennanen sai täyteen 300 Veikkausliigaottelua

KuPS-kapteeni Petteri Pennanen sai täyteen 300 Veikkausliigaottelua

Petteri Pennasella on nyt täynnä 300 ottelua. (Kuva: KuPS / Niklas Pehkonen)

Lauantaisessa Veikkausliigaottelussa Kuopion Palloseura – AC Oulu kirjoitettiin jälleen uusi pieni kappale kuopiolaiseen satavuotiaaseen jalkapallohistoriaan.

Kuopion Palloseuran kapteeni Petteri Pennanen saavutti merkittävän merkkipaalun suomalaisessa jalkapallohistoriassa pelaamalla 300. pääsarjaottelunsa Suomen pelikentillä.

Pennanen aloitti AC Oulu-ottelun vaihtopelaajan roolissa, pääsi 68. peliminuutilla kentälle ja viimeisteli 76. peliminuutilla illan viimeisen 4-1-maalin. Osuma on "Mölymäen maestron" tämän kauden kolmas liigamaali ja koko liigauran 60:s liigamaali. Petteri toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Wetterin kummipelaajana.

KuPS-kasvatti aloitti oman pelaajauransa keltamustassa kaudella 2007 ja pelasi ensimmäisen aikuisten sarjaottelunsa Ykkösessä 27.05.2007, jolloin kohdattiin kotiottelussa helsinkiläinen PK-35. Ensimmäinen Veikkausliigaottelu oli KuPS – TPS (27.04.2008) ja Pennanen on pelannut omalla liigaurallaan myös Turun Palloseurassa sekä Rovaniemen Palloseurassa. Kuopiolaisseuran seuraava Veikkausliigaottelu on ohjelmassa ensi keskiviikkona, jolloin FC Haka saapuu vastustajaksi Väre Areenalle.

Lisää uutisia