AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 29.5.2024

​ESS: FC Lahdella valmius vahvistaa joukkuetta tarvittaessa

​ESS: FC Lahdella valmius vahvistaa joukkuetta tarvittaessa

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti majailee sarjataulukon alemmalla puoliskolla kahdeksan pelatun ottelun jälkeen pistepussissaan kuusi täppää.

Pistesaldo ei ole toivotun mukainen, mutta mihinkään paniikkiin Lahdessa ei ole tässä kohdin aihetta. FC Lahden edustusjoukkueen pelaaja-asioista vastaava seuran hallituksen jäsen Jussi Lumio toteaa alkukauden olleen ainakin pieni pettymys.

- Toiveissa olisi, että tähän mennessä olisi muutama piste enemmän, varmaan parannettavaa on, Lumio sanoi Etelä-Suomen Sanomille.

Hakemista FC Lahdella on ollut ennen kaikkea hyökkäyspelissä, sillä tehtyjen maalien sarakkeessa on vain viis merkintää. Lumio myöntää, että pelaajahankinnat eivät välttämättä ole osuneet kaikilta osin aivan nappiin.

- Varmasti aina tehdään virheitä, mutta meidän resursseilla ollaan yritetty niin hyvin kun on mahdollista.

- Tietysti nyt niin kuin aina, että on mahdollista menestyä, niin se vaatii runkopelaajien pysymistä terveenä ja meillä on taas ollut vähän vaikeuksia pitää heitä terveinä.

Lumion mukaan seura on joka tapauksessa varautunut siihen, että joukkuetta voidaan tarvittaessa vahvistaa kesän siirtoikkunassa.

- Jos valmennus katsoo, että jollekin paikalle on tarve niin varmasti hankitaan siihen. On selvää, että jos tarvitaan [pelaajia] tai on paljon loukkaantumisia, niin silloin toimitaan.

Lisää uutisia