AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 28.5.2024

Stevie Grieve siirtyy SJK:n päävalmentajaksi - paikka UEFA Pro kurssille aukesi Skotlannissa

Stevie Grieve siirtyy SJK:n päävalmentajaksi - paikka UEFA Pro kurssille aukesi Skotlannissa

Stevie Grieve ottaa suunnitellusti päävalmentajan paikan SJK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n skotlantilainen 37-vuotias valmentaja Stevie Grieve aloittaa UEFA Pro -valmentajakoulutuksensa ja voi siten toimia päävalmentajana Veikkausliigan lisenssisääntöjen mukaisesti.

Grieve suorittaa koulutuksen Skotlannin jalkapalloliitossa. Stevie Grieve ja aiemmin edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Toni Lehtinen valmentavat seuran keihäänkärkeä jatkossakin yhteistyössä.

Stevie Grieve saapui lakeuksille keväällä 2023. Viime kaudella hän valmensi menestyksekkäästi SJK Akatemian joukkuetta Ykkösessä.

– Olen innoissani, että minut vahvistetaan SJK:n päävalmentajaksi. Kiitos puheenjohtaja Raimo Sarajärvelle, Richard Dormanille ja hallitukselle, että olette luottaneet minuun tämän tehtävän suhteen. Kiitos Toni Lehtiselle, että hän otti virallisen vastuun tähän asti valtavalla ammattitaidolla, haastavissa olosuhteissa.

- Valmennus on yhteistyötä. Teemme töitä jatkossakin tiiminä yhdessä Riston, Jaskan, Martimin, Luffen ja Tituksen kanssa samalla tavalla, kuin joulukuusta lähtien. Kiitämme pelaajia heidän omistautumisestaan ja sitoutumisestaan kauden tavoitteidemme saavuttamiseksi. Yhteistyö jatkuu ja Toni ylläpitää tärkeää osaa uudesta valmennusrakenteesta valmentajana, Stevie kommentoi.

Samaa kertoo myös "pätkäpäävalmentajana" toiminut Lehtinen.

- Stevien kurssille pääsyn myötä seura pystyy täyttämään valmentajapositiot niin kuin alun perin oli suunniteltukin. Toimintatapamme tulee kuitenkin jatkossakin perustumaan yhdessä tekemiseen. Onnittelut Stevielle päävalmentajuudesta, Lehtinen kommentoi.

Lisää uutisia