AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 28.5.2024

FC Lahden Apulanta-erikoispelipaitojen huutokauppa avoinna - lisää pottia kerätään hyvään asiaan

FC Lahden Apulanta-erikoispelipaitojen huutokauppa avoinna - lisää pottia kerätään hyvään asiaan

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahden maanantaisessa SJK-ottelussa käyttämien Apulanta-erikoispelipaitojen huutokauppa on alkanut.

Helatorstaina alkanut kampanja on kerännyt vähävaraisten lasten liikuntaharrastusten tukemiseen jo yli 10000 euroa. Nyt huutokaupattujen paitojen tuotto lahjoitetaan jo koossa olevan potin päälle Payback Lahdelle.

Huudettavana on lähes kaikkien pelaajien paidat. Huudettavana on ottelussa pelanneiden pelaajien Match Worn -paitoja, joiden lähtöhinta on 150 euroa. Niiden lisäksi huudettavana on myös ottelua varten muille FC Lahden pelaajille teetetyt Match issue -paidat, joiden lähtöhinta on 100 euroa. Pelaajien pelipaitojen lisäksi huudettavana on myös Apulannan Toni Wirtasen pelipaita. Huutokauppa on auki perjantaihin perjantaihin 31.5. kello 23.59 asti.

Paidan etupuolta koristaa Apulannan logosta tuttu A-kirjain. Pelaajien selkäpuolen nimissä kaikki A-kirjaimet on korvattu myös Apulannan A-kirjaimella. Lisäksi paidan vasemmassa hihassa on Apulannan logo.

Katso huutokaupan kohteet tarkemmin FC Lahden verkkosivuilta alla olevan lähdelinkin kautta, siellä pääset myös jättämään oman huutosi suoraan.

Lisää uutisia