AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 27.5.2024

Taas hurja kierros Veikkausliigassa – Pohjalaiset voitokkaina maanantaina

Taas hurja kierros Veikkausliigassa – Pohjalaiset voitokkaina maanantaina

SJK haki selvän voiton FC Lahdesta. (Kuva: Juha Tamminen)

Tuskin oli ehditty pureksia Veikkausliigan keskiviikon kolme ottelua, kun pallo pyörähti jälleen peliin uuden kierroksen merkeissä.

Viikonlopun kierros käynnistyi jo perjantai-iltana Valkeakoskelta, jossa FC Haka otti pisteet peräti seitsemän maalia tarjonneessa ottelussa.

Lauantaina kohtasivat edellisissä kotiotteluissaan komeat yleisömäärät vetäneet HJK ja sarjataulukon kärkeen noussut Ilves tuloksena pistejako.

Sunnuntai-iltana pelattiin Maarianhaminassa ja Kuopiossa. KuPS:n voitto EIF:sta nosti kuopiolaiset sarjataulukon kärkeen ainakin maanantai-iltaan saakka.

Kierroksen päätteeksi vielä maanantai-iltana ratkottiin pisteiden kohtaloa Lahdessa ja Vaasassa. Pohjalaisjoukkueet SJK ja VPS olivat voitokkaina ja sarjakärki on suorastaan ennätyksellisen tiivis.

Otteluennakot ovat tuttuun tapaan luettavissa Veikkausliigan sivuilta otteluita edeltävänä iltana. Ennakot löytyvät etusivun "ottelulaatikoiden" valikosta, jonne ilmestyvät myös avauskokoonpanot tuntia ennen kunkin ottelun alkamista ja otteluiden jälkeen niin tilastot kuin otteluraportitkin. Otteluiden aikana live-seuranta tarjoaa reaaliaikaista tietoa niille, jotka eivät pääse seuraamaan otteluita paikan päällä tai Ruudusta.

Veikkausliiga viikonloppuna:

Perjantai 24.5.
18.00 FC Haka – AC Oulu 4-3 (1-0)

Lauantai 25.5.
17.00 HJK – Ilves 1-1 (0-1)

Sunnuntai 26.5.
18.30 IFK Mariehamn – Gnistan 1-1 (1-1)
18.30 KuPS – EIF 4-1 (2-1)

Maanantai 27.5.
18.00 FC Lahti – SJK 0-4 (0-4)
18.00 VPS – FC Inter 3-1 (2-0)

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia