AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 27.5.2024

Nuorela löysi yhden kehityskohteen – ”Sanoin sen myös suoraan pelaajille kopissa”

Nuorela löysi yhden kehityskohteen – ”Sanoin sen myös suoraan pelaajille kopissa”

VPS kaatoi FC Interin kotonaan. (Kuva: Apollo Photo)

VPS nousi jaetulle piikkipaikalle kaatamalla kotikentällään FC Interin 3-1. VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli pääosin tyytyväinen ottelun antiin.

VPS näytti menevän jo selvään voittoon viimeistellessään avausjaksolla kaksi maalia, mutta Inter nousi lisäajalla taistelemaan pisteistä ennen kuin VPS iski lopullisen niitin voitolle.

Nuorela kertoi olevansa kokonaisuudessaan tyytyväinen joukkueen suoritukseen, mutta mainitsi samanaikaisesti antaneen pelaajilleen tiukan palautteen Interin viime hetkien maalista.

- Olen todella tyytyväinen peliimme, ja se meni kokonaisuudessaan meidän puolelta hyvin. Toisella jaksolla oli pieni vaihe, missä olimme passiivisia, emmekä päässeet omalta alueeltamme pois turhan monimutkaisen pelaamisemme takia. Silti en ollut missään vaiheessa huolissani, sillä pelasimme loistavan ensimmäisen jakson tehden samanaikaisesti kaksi maalia.

- Selkeä miinus on se, että annoimme Interille pienen sauman lopussa, mitä emme olleet antaneet heille koko pelin aikana. Siitä en pitänyt yhtään, ja sanoin sen myös suoraan pelaajille kopissa. Onneksi teimme nopeasti sen perään maalin, emmekä kokeneet klassista viimeisten minuuttien paniikkia. Muuten olen todella tyytyväinen, ja vaikean KuPS-pelin jälkeen olemme jälleen takaisin raiteilla, Nuorela summaa.

Lisää uutisia