AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 22.5.2024

Gnistanin kapteeni Jukka Raitala: "Henkilökohtaisesti tämä on iso ottelu"

Gnistanin kapteeni Jukka Raitala: "Henkilökohtaisesti tämä on iso ottelu"

Jukka Raitala odottaa innolla HJK:n kohtaamista. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskiviikkona on edessä kauden ensimmäinen Helsingin paikalliskamppailu, kun Gnistan kohtaa HJK:n Töölön Bolt Arenalla.

Gnistanin kapteeni ja ex-HJK Jukka Raitala kertoo tunnelmiaan Gnistanin verkkosivuilla.

- Henkilökohtaisesti tämä on iso ottelu, sillä minulla on alla kaksi menestyksekästä vuotta Klubissa ja nousin siellä A-junioreista edustusjoukkueeseen. Todella odottavat ja kivat fiilikset ja on tosi siistiä kohdata HJK, sanoo Raitala.

- Odotuksiin suhteutettuna HJK on alisuorittanut alkukaudesta, mutta nyt "Toke"(Toni Korkeakunnas) saanee jonkinlaisen ryhtiliikkeen aikaiseksi. HJK:lla on aina intresseissä voittaa jokainen ottelu ja uusi valmentaja haluaa varmasti heti hyvän tuloksen, joten odotan todella nälkäistä ja aggressiivista vastustajaa tänään.

Gnistan on onnistunut alkukaudesta laittamaan hyvin kampoihin sarjan ennakkosuosikeille omalla pelillään. Viimeksi tämän sai huomata KuPS, joka sai tehdä Oulunkylässä täyden päivätyön saavuttaakseen edes maalittoman tasapelin. Kapteeni korostaa, että kaikkia pelejä lähdetään aina voittamaan ja Gnistanilla on mahdollisuus haastaa myös HJK.

- Meillä on joukkueessa hyvä tunnelma, olemme todella "fokusoituneita" tällä hetkellä. KuPS-ottelu ja ennen kaikkea siinä pelattu nollapeli toivat itseluottamusta joukkueelle. HJK on jokaiselle joukkueelle iso vastustaja ja niin se on meillekin! Lisäksi historian ensimmäinen Helsingin paikallispeli tuo meille ekstralatausta, Raitala puntaroi.

- Meillä on nälkäinen joukkue ja lähdemme omalla pelillämme kaatamaan Klubia. Tiedämme, että on kova vastus edessä, mutta meillä on mahdollisuudet voittaa tänäänkin. Tietenkin monen pelillisen asian on onnistuttava hyvin, että pinnat lähtee mukaan Boltilta.

HJK - Gnistan Bolt Arenalla keskiviikkona 22.5. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


Lisää uutisia