AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 21.5.2024

VPS ja KuPS ottavat yhteen - "Tässä tilanteessa odottelemme innokkaasti revanssia"

VPS ja KuPS ottavat yhteen - "Tässä tilanteessa odottelemme innokkaasti revanssia"

Antti-Ville Räisänen odottaa innolla KuPS:n kohtaamista. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskiviikkona KuPS:aa isännöivä VPS sytytti kannattajansa viime perjantaina vieraskentällä HJK:ta vastaan Raidan kukistaessa helsinkiläiset mestarisuosikit vakuuttavalla esityksellä lukemin 2-1.

Helsingissä loistavan ottelun pelannut keskikentän taituri Antti-Ville Räisänen kokee joukkueen ja yksilöiden henkilökohtaisten onnistumisten olevan isoja tekijöitä tulevia otteluita ja itseluottamusta ajatellen.

Räisäsen mukaan joukkue omaa hyvät eväät hiljattain VPS:n tappiottomien pelien putkeen katkaisseen KuPSin kukistamiselle keskiviikon ottelussa.

- Meillä on hyvä putki päällä, ja tässä tilanteessa odottelemme innokkaasti revanssia. Kopissa kaikilla on sellainen fiilis, että jokainen olisi halunnut pelistä enemmän irti. Meillä on hyvät eväät KuPSin kaatamiselle huomenna, Räisänen toteaa VPS:n verkkosivuilla.

- Henkilökohtaisilla onnistumisilla on aina merkitystä seuraavia pelejä ajatellen, ja jokainen pelaaja varmasti voi samaistua asiaan. Viime kaudella menin maaleitta, mutta onneksi tällä kaudella saatiin jo ensimmäinen tässä vaiheessa tehtyä, vaikkei maalinteko olekaan varsinaisesti ykkösroolini kentällä. Alkukauden vaivat ovat selätetty, ja peli kulkee.

Alkukesän kelit tarjoavat parastaan samanaikaisesti Vepsun johtaessa Veikkausliigaa.

- Helsingissä oli hienoa nähdä, kuinka paljon kannattajiamme oli matkustanut pelipaikalle katsomaan meitä. Toivotaan, että keskiviikkona on paljon porukkaa lehtereillä, Räisänen huomauttaa.

Lisää uutisia