AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 10.5.2024

​"Oli kaksi selkeää tavoitetta" – IFK Mariehamn teki torstaina vaadittavan

​"Oli kaksi selkeää tavoitetta" – IFK Mariehamn teki torstaina vaadittavan

Bruno Romãon tavoitteet täyttyivät cupin ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn haki torstaina jatkopaikan Suomen Cupissa kaatamalla LPS:n maalein 5-0.

Laajasalossa pelattu ottelu meni pitkälti IFK Mariehamnin käsikirjoituksen mukaan sen jälkeen, kun maalihanat aukesivat tauon jälkeen. Grönvitt-luotsi Bruno Romão olikin kokonaisuutensa tyytyväinen.

- Ottelussa oli kaksi selkeää tavoitetta. Ensimmäinen oli tietysti mennä jatkoon cupin seuraavalle kierroksella, jonka hoidimme vaikealla alustalla. Tunnelma oli kuitenkin mahtava ja meille oltiin hyvin ystävällisiä, Romão kiitteli LPS-väkeä.

- Toinen tavoite oli käyttää energiavarojamme oikealla tavalla, koska olimme ainoa liigajoukkue, joka pelasi torstaina. Nyt edessä on ottelu sunnuntaina ja sen takia meidän piti säästää voimia niin paljon kuin mahdollista, jotta palaudumme hyvin.

IFK Mariehamnin avauskokoonpano poikkesikin normaalista ja lisäksi joukkue teki tukun vaihtoja jo reilun tunnin pelin jälkeen ja näin rasitusta saatiin jaettua tasaisesti.

Yhtenä vaihdosta kentälle tulleista pelaajista oli nuori Ola Melander, jolle minuutit olivat ensimmäiset edustusjoukkueessa.

- Tuntui hyvältä päästä kentälle ja saada minuutteja. Toki olin ennakkoon vähän hermostunut, mutta ei sitä niin paljon ajattele sitten kun kentälle pääsee. Sitä vain painaa menemään, Melander totesi.

Lisää uutisia