AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 19.4.2024

Tulos Seinäjoella oli pettymys Ilvekselle - "Teimme paljon hyviä ja oikeita asioita"

Tulos Seinäjoella oli pettymys Ilvekselle - "Teimme paljon hyviä ja oikeita asioita"

Joonas Rantanen pettyi tulokseen, ei esitykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n ja Ilveksen välinen perjantai-illan ottelu päättyi Seinäjoella kotijoukkueen 1–0-voittoon.

Ilves hallitsi peliä hienokseltaan ja paikkoja oli maalintekoonkin, mutta onnistumisia ei tullut, vaan SJK piti johtonsa loppuun saakka.

Ilveksen päävalmentaja Joonas Rantanen oli pettynyt lopputulokseen.

– Harmittaa joukkueen ja pelaajien puolesta todella paljon, että palkintoa ei tullut. Aina löytyy parannettavaa, mutta kyllä me tänään teimme paljon hyviä ja oikeita asioita. On ihan selvää, että pettymys tuloksiin on suuri. Katse kääntyy kuitenkin seuraavaan viikkoon ja tulevaan peliin, Rantanen sanaili.

Samaa mietti ottelin jälkeen myös Ilveksen toppari Tatu Miettunen.

– Pidimme palloa ja loimme paljon paikkoja. Tiesimme, että SJK tulee kovaa vastaan. Pitäisi pystyä vähän paremmin pitämään tasapaino kasassa. Siinä on parannettavaa, mutta kyllähän meillä oli taas paikkoja tehdä vaikka kuinka monta maalia. Vähän vaikeata on, kun emme oikein saa sitä palkintoa. Tuolla pelillä olisimme ehkä mielestäni jotain ansainneet.

– Maalit, joita päästämme, on vähän liian halpoja. Niihin olemme näitä pisteitä menettäneet. Ne kun saadaan kuntoon ja pidettyä nollat omissa. Pitkässä juoksussa tällaisella pelillä, näillä paikoilla ja tällä ilmeellä ei auta mitään toivoa menettää. Jatketaan vaan hommia.

Lisää uutisia