AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 19.4.2024

Inter ja KuPS pistejakoon perjantaina (FC Inter-KuPS 1-1)

Inter ja KuPS pistejakoon perjantaina (FC Inter-KuPS 1-1)

Kuva: Tara Jaakkola

FC Interin ja KuPS:n kohtaaminen perjantaina päättyi muutaman viikon takaisen Liigacupin finaalin tapaan tasalukemiin, nyt numeroin 1-1.

Ottelun ensimmäiset minuutit olivat todella sekavat molemmilta joukkueilta. Kentällä nähtiin melkeinpä enemmän epäonnistuneita syöttöjä kuin onnistuneita, mutta ajan myötä molemmat joukkueet alkoivat herätä otteluun. Isossa kuvassa ensimmäinen nelivitonen oli kuitenkin kotijoukkueelta vahvempi kuin KuPSilta.

FC Interin avausmaalista vastasi Kouame Botue, kun ottelua oli pelattu 40. peliminuuttia. Tilanne syntyi, kun kotijoukkue Inter sai kulmapotkun ja sen jälkitilanteesta pallo tuli Botuelle aivan maalin edustalle, josta Burkina Fasolainen hyökkääjä pisti pallon maaliin upealla takavasarallaan.

Kuopion Palloseuralla oli mahdollisuus kuitata tilanne tasoihin vain muutama minuutti myöhemmin, kun kuopiolaisille vihellettiin rangaistuspotku. Tällä kertaa kuitenkin Axel Widjeskog ei onnistunut pilkulta, vaan 17-vuotias Vuorjoki torjui oikeaan alakulmaan menneen vedon. Näin ollen tauolle lähdettiin lukemissa 1-0.

Toiselle jaksolle kentälle astui sisuuntunut KuPS, joka otti pelinhallinnan täysin itselleen. Ilmassa pystyi suorastaan haistamaan tasoitusmaalin, vaikkakin sitä lopulta saatiin odottaa 79. peliminuutille asti. Vaihdosta kentälle tulleelle Arttu Heinoselle syötettiin upeasti takaviistoon Widjeskogin toimesta ja KuPS-kasvatti tykitti pallon varmasti maalin yläosaan.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja näin ollen molemmat joukkueet joutuivat tyytymään yhteen pisteeseen.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia