AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 15.4.2024

VPS-kaksikko Prosper Ahaiabu ja Antonio Almén jatkosopimuksiin - jatko ainakin kauden 2025 loppuun asti

VPS-kaksikko Prosper Ahaiabu ja Antonio Almén jatkosopimuksiin - jatko ainakin kauden 2025 loppuun asti

Prosper Ahiabu jatkaa Raidassa vielä ensi kaudellakin. (Kuva: Juha Tamminen)

Vepsu jatkaa hyvien uutisten tuomista kannattajille, kun joukkue kiinnitti Prosper Ahiabun sekä Antonio Alménin yksivuotisilla jatkosopimuksilla.

Täten keskikentän kaksikko jatkaa seurassa kauden 2025 loppuun asti. Alménin sopimukseen lukeutuu myös optio kaudesta 2026.

Prosper Ahiabu on kuulunut jo kahden edellisen kauden ajan VPS:n tärkeimpiin pelaajiin. Periksiantamattoman työmyyrän roolista tunnettu Ahiabu onnistui viime kaudella myös maalinteossa, ja oli avainroolissa Vepsun häkellyttävän menestystarinan toteuttamisessa.

Keskikentän tukipilari Ahiabu on iloinen jatkostaan Vaasassa. Ghanalainen on myös asettanut jo muutamia henkilökohtaisia tavoitteita, ja kertoo odottavansa koko joukkueelta suurta panosta kauden peleissä ja Konferenssiliigan karsinnoissa.

- Olen todella iloinen saadessani jatkaa täällä. Huhuja on liikkunut paljon siirrostani, mutta jatkan täällä ainakin vielä vuoden 2025 loppuun.

- Viime kaudella henkilökohtainen tavoitteeni oli tehdä debyyttimaalini Veikkausliigassa, ja päädyin tekemään jopa kaksi. Ehkä tänä kautena voin tähdätä jopa viiteen maaliin ja muutamaan syöttöön. Haluan auttaa joukkuetta myös pääsemään europeleissä eteenpäin. Uskon, että ne tulevat olemaan valtavan suuria pelejä, ja odotan koko joukkueelta paljon kesän koitoksissa, Ahiabu kertoo.

Raidan nuoriin lupauksiin kuuluva Antonio Almén on taitava keskikentän taituri, jonka monikäyttöisyys on pelaajan valttia. Almén kertoo sopimusneuvotteluiden kestäneen hieman pidempään kuin oli odotettu, mutta tuntee nyt olonsa viimein rauhalliseksi sekä onnelliseksi. Alménin mukaan ehjän kauden pelaaminen on hänelle tällä hetkellä olennaisin henkilökohtainen tavoite.

- Sopimukseen pääseminen kesti odotettua kauemmin, mutta nyt fiilis on erittäin hyvä. Odotan innolla uutta kautta.

- Ensinnäkin minun on pelattava ehjä kausi. Haluan auttaa joukkuetta parhaani mukaan, ja saada mahdollisimman paljon peliaikaa, Almen tuumaa.

VPS pelaa seuraavan ottelunsa Lemonsoft Stadionilla lauantaina 20.4. kello 18:30 IF Gnistania vastaan. Liput otteluun löydät osoitteesta www.lippu.fi!

Lisää uutisia