AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 7.4.2024

Pisteet Hakalta maistuivat VPS-luotsi Jussi Nuorelalle - "Loppu oli meiltä hieman selviytymistaistoa"

Pisteet Hakalta maistuivat VPS-luotsi Jussi Nuorelalle - "Loppu oli meiltä hieman selviytymistaistoa"

VPS puristi pisteet matkaansa Tehtaan kentältä. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga polkaistiin käyntiin lauantaina myös VPS:n osalta, kun Raita kohtasi avauskierroksen mustavalkoisessa trillerissä FC Hakan Valkeakoskella.

Loppulukemia saatiin jännittää loppuminuuteille asti, mutta lopulta ottelu päättyikin vaasalaisille helpottavasti Vepsun ottaessa 1-2 -vierasvoiton Tehtaan kentältä.

Veikkausliigan avauskierros tarjoili lopulta juuri niitä suuria tunteita, ja muistettavia tilanteita, joista se tunnetaan. VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kokee ottelun olleen Vepsulta kaksijakoinen, mutta tyytyväisyyttään voiton johdosta VPS-luotsi ei kykene peittelemään.

- Peli oli kaksijakoinen. Olimme ensimmäisellä jaksolla hyviä ja peli eteni aika lailla sillä tavalla kuin halusimmekin. Saimme tietysti hyvän alun hyvän alun pelille ja teimme kaksi hienoa maalia.

- Toisella jaksolla Haka tuli hyvin peliin mukaan. Meillä ei ollut kuitenkaan sinänsä hätää, mutta emme kyenneet pelaamaan omaa peliämme laadukkaasti. Teimme pelin sillä tavalla meille itsellemme hankalaksi. Haka sai kavennusmaalistaan lisää virtaa, ja loppu oli enemmänkin meiltä hieman selviytymistaistoa. Olemme voitostamme todella tyytyväisiä, ja tämä on meiltä hyvä aloitus liigalle, Nuorela summaa.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia