AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 6.4.2024

Robin Sid muistaa putoamisen Kolmoseen EIF:n kanssa – nyt vastassa on vanha seura

Robin Sid muistaa putoamisen Kolmoseen EIF:n kanssa – nyt vastassa on vanha seura

Robin Sidillä on vahva EIF-tausta. (Kuva: Juha Tamminen)

Hyökkäävä keskikenttämies Robin Sid on pelannut jo pitkään IFK Mariehamnissa, mutta juuret hänellä ovat EIF:ssa, joka asettuu vastaan avauskierroksella lauantaina.

Ingå IF:ssä ensimmäiset askeleensa pelaajana ottanut Sid edusti pitkään EIF:aa ja lauantain kamppailu on sikäli hänelle erityinen tapaus.

- Tietysti on jännittävää kohdata seura, jossa on itse pitkään pelannut. Ei se kuitenkaan omaan pelaamiseni vaikuta, Sid toteaa Nya Ålandille.

Sid muistaa hyvin takavuosilta, kun nyt historiallisesti Veikkausliigaan noussut EIF putosi Kakkosesta Kolmoseen kauden 2010 päätteeksi.

- Se oli synkkää aikaa seuralle. Muistan myös, kuinka tärkeää seuralle oli, että nousemme takaisin Kakkoseen seuraavaksi kaudeksi. Yhteisöllisyyden ja kaikki vanhat kaverit muistan niin ikään, Sid kertaa.

29-vuotias Sid pelasi ensimmäiset ottelunsa IFK Mariehamnissa jo kaudella 2014 ja vaikka väliin mahtuu kaksi kautta SJK:ssa on Sid leimallisesti Grönvittin pelaaja. 188 Veikkausliigaottelustaan Sid on pelannut 170 ahvenanmaalaisten paidassa.

IFK Mariehamn - EIF Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 6.4. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Nya Åland
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia