AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 6.4.2024

"Iso taistelu kundeilta kentällä" - piste Tammelasta maistui FC Lahdelle

"Iso taistelu kundeilta kentällä" - piste Tammelasta maistui FC Lahdelle

Tammelassa tasatiin pisteet. (Kuva: Jimi Soinila)

FC Lahti avasi kautensa upouudella Tammelan stadionilla. Tasainen ottelu Ilvestä vastaan päättyi maalittomaan tasatulokseen.

Ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg kiitteli joukkuetta työmäärästä. Hän oli tyytyväinen nollapeliin, mutta jäi harmittelemaan puuttuvaa maalia. Lindberg myönsi, että Lahti joutui puolustamaan ottelussa välillä liian pitkiä aikoja syvällä.

– Tämä oli iso taistelu kundeilta kentällä. Odotuksissa oli vauhdikas peli ja sellainen nähtiin. Olen ylpeä koko joukkueen työmäärästä. Meillä oli ottelun alussa paikkoja, Ilveksellä etenkin lopussa. Pystyimme kuitenkin blokkaamaan ison määrän vetoja.

Parannettavaakin toki löytyi.

- Kundit tekivät töitä isolla sydämellä. Pystyimme pitämään nollan omassa päässä, mutta voittomaali jäi uupumaan. Meillä oli paljon hetkiä, jolloin jouduimme puolustamaan pitkiä aikoja. Sitä pitää jatkossa parantaa, Lindberg kertoo.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia