AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 30.3.2024

Marko Rajamäki: ”Molemmat joukkueet ovat ansaitusti finaalissa”

Marko Rajamäki: ”Molemmat joukkueet ovat ansaitusti finaalissa”

Marko Rajamäki odottaa Liigacupin finaalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan talvikausi saadaan virallisesti päätöksensä pääsiäislauantaina, kun Liigacupin finaalissa kohtaavat FC Inter ja KuPS. Ruudun asiantuntijana tälläkin kaudella toimiva Marko Rajamäki pitää finalistijoukkueita ansaittuina.

Rajamäki nostaa esiin, että vastakkain ovat myös kaksi Veikkausliigan kokeneinta valmentajaa, jotka ovat osanneet hyödyntää Liigacupin tuoman mahdollisuuden.

- "Honsulla" ja Vasaralla on selkeästi enemmän Veikkausliigakokemusta muihin valmentajiin verrattuna. Heillä on myös preseason-kokemusta ja näyttää, että se ikään kuin suosisi niin, että päästiin ihan finaaliin saakka.

- Kokeneet valmentajat ikään kuin osasivat tehdä preseasonin niin, että sai mahdollisimman hyvät, laadukkaat treenipelit loppuun. Molemmat joukkueet ovat ansaitusti finaalissa, Rajamäki pohdiskelee Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Rajamäki ennakoi, että sama kaksikko nähdään tällä kaudella myös Veikkausliigan kärkipäässä.

- Molemmat ovat erittäin hyviä joukkueita ja tulevat olemaan Veikkausliigassa Ilveksen ja SJK:n ohella niitä, joka voisi mahdollisesti haastaa HJK:n, jos HJK kompuroi omiin jalkoihinsa.

Rajamäen ajatuksia lisää uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa. Lähetyksessä on päävieraana FC Interin hyökkääjä Timo Stavitski.

Liigacupin 2024 finaali Veritas Stadionilla Turussa pelataan lauantaina 30.3. kello 15.00.

Liigacupin finaali suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia