AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 28.3.2024

VPS valitsi kapteenistonsa kaudelle 2024

VPS valitsi kapteenistonsa kaudelle 2024

Kapteeni Jesper Engström ja päävalmentaja Jussi Nuorela keskiviikon media-avauksessa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS matkaa tulevaan kauteen suhteellisen tutulla kapteenistolla. Viiden hengen kokonaisuudessa nähdään kuitenkin tällä kaudella myös uusi nimi.

VPS:n viiden hengen kapteenistoon on valittu jälleen viime kaudellakin kapteenin vastuuta kantaneet laitapelaaja Jesper Engström, keskikenttäpelaaja Evgeniy Bashkirov, maalivahti Teppo Marttinen sekä Mikko Pitkänen. Viime marraskuussa peliuransa lopettaneen Sebastian Strandvallin paikan kapteenistossa ottaa kokenut Kalle Multanen.

VPS:n kausi alkaa lauantaina 6.4. kello 17:00 Valkeakoskella, kun Raitaa isännöi uudistunut FC Haka. Kauden kotiavaus pelataan Vaasan Lemonsoft Stadionilla perjantaina 12.4. kello 19:00 paikallisderbyn merkeissä, kun VPS saa vastaansa SJK:n.

Lisää uutisia