AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 23.3.2024

​EIF tasapeliin SalPan vieraana – "Tempo katosi toisella jaksolla"

​EIF tasapeliin SalPan vieraana – "Tempo katosi toisella jaksolla"

Simon Lindholm harmitteli hyvän otteen katsoamista. (Kuva: Patric Westerlund / EIF)

EIF pelasi vapaaviikon jälkeisen harjoitusrupeaman päätteeksi lauantaina Ykkösliigan SalPan vieraana päätyen 1-1-tasapeliin.

EIF piti maaliskuun alkupuolella vapaata ensi kertaa sitten tammikuun alun, mutta päättyvä viikko on mennyt jälleen harjoituskentällä.

- Mennyt viikko "loman" jälkeen oli kyllä todella raskas harjoituksissa, keskikenttämies Simon Lindholm kuvaili.

Harjoitusviikko päättyi SalPan vieraana pelattuun otteluun. EIF johti ottelua tauolla Stavislav Efimovin osumalla, mutta SalPa nousi toisella jaksolla tasoihin. EIF teki toisella jaksolla runsaasti vaihtoja, mikä sekin vaikutti osaltaan pelin kulkuun.

- Minusta hallitsimme avausjaksoa oikein hyvin, eikä meillä ollut minkäänlaisia vaikeuksia. Toisella jaksolla tempo valitettavasti katosi ja paljolti sen takia, ettemme noudattaneet täysin pelisuunnitelmaamme, Lindholm kertasi.

- En tiedä miksi niin kävi. Se pitää tulevalla viikolla kuitenkin analysoida.

Ottelu pelattiin Salossa ja EIF viettää muutenkin melkoista kiertolaiselämää Tammisaaren Keskuskentän uusimisen takia. Veikkausliigakauden alkuun on aikaa enää pari viikkoa, mutta Lindholm ei ole tilanteesta huolissaan.

- Harjoituskausi on aina sitä mitä harjoituskausi on. Totta kai meillä kuitenkin on omat miettimisen paikkamme. Uskon kuitenkin, että kaikki pelaajat odottavat innolla sarjakauden alkua. Vapaan jälkeen meidän pitää nyt saada taas peruspelimmekin kuntoon.

Lisää uutisia