AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 22.3.2024

​IFK Mariehamn isännöi perjantaina TPS:aa – "Jatketaan oman pelin pelaamista"

​IFK Mariehamn isännöi perjantaina TPS:aa – "Jatketaan oman pelin pelaamista"

Leo Andersson odottaa TPS:sta hyvää vastusta.

IFK Mariehamn saa perjantaina vieraakseen Ykkösliigan TPS:n viimeistä edelliseen harjoitusotteluun ennen Veikkausliigakauden alkua.

TPS:n jälkeen Grönvitt kohtaa vielä KTP:n ja nämä kaksi ottelua antavat suuntaa Veikkausliigakauden avaukseen.

- Kaksi harjoitusottelua jäljellä ja tärkeintä on, että pidämme kiinni niistä perusasioista, joita Bruno haluaa nähdä pelissämme, IFK-hyökkääjä Leo Andersson viittaa päävalmentaja Romãoon.

- Tähän saakka olemme onnistuneet siinä hyvin ja nyt pitää vain jatkaa oman pelimme pelaamista. Lisäksi täytyy vielä hienosäätää yksityiskohtia ja katsoa lähemmin niitä asioita, joita emme ole niin paljon aiemmin käyneet läpi. Toivon mukaan saamme näistä otteluista kaksi positiivista tulosta.

TPS on Anderssonille tuttu joukkue lähinnä välillisesti, vaikka toki seuran meriitit ovat hyvin tiedossa.

- Olen ymmärtänyt, että Riku Sjöroos on ollut harjoituskaudella TPS:n mukana, joten on mielenkiintoista nähdä onko hän mukana, Andersson viittaa vielä viime kaudella IFK Mariehamnissa pelanneeseen laituriin.

- Muista pelaajista olen kohdannut joitain FC Ålandin ja TPS 2:n otteluissa, hauska nähdä tunnistanko jonkun tutun kasvon niistä otteluista. TPS:han on iso seura, joka on pelannut myös useita liigakausia ja vaikka he eivät nyt ole olleet ylimmällä tasolla, ovat he olleet Ykkösen kärkijoukkueita. Tästä tulee varmasti tiukka koitos ja jälleen yksi hyvä testi meille.

IFK Mariehamn – TPS pelataan Wiklöf Holding Arenalla perjantaina kello 18.00 alkaen.

Lisää uutisia