AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 19.3.2024

Inter isännöi Hakaa keskiviikkona - "Tuloksesta pelataan ja lisäksi Interin näköistä peliä"

Inter isännöi Hakaa keskiviikkona - "Tuloksesta pelataan ja lisäksi Interin näköistä peliä"

Inter isännöi Hakaa keskiviikkona. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter saattaa talvikautensa päätökseen harjoitusotteluiden osalta, kun vieraaksi Veritas Stadionille saapuu keskiviikkona FC Haka.

Inter kukisti edeltävänä viikonloppuna Ilveksen Veritaksella maalein 2-0 ja lähtee näin ollen tulevaan harjoitusotteluun muutaman voiton voittoputkessa. Interin miehistöstä juniorimaajoukkueiden matkassa ovat pelaajistosta Jussi Niska, Djoully Nzoko sekä Eero Vuorjoki sekä valmentajista Ramiro Muñoz.

Inter kaatoi viikonloppuna Ilveksen toistamiseen peräkkäin ja tuosta ottelusta on valmentaja Riku Paularinteen mukaan otettavissa paljon hyvää mukaan.

- Varsinkin se, että pystyttiin pelaamaan toisessa pelissä peräkkäin nollapeli. Kaksi tehtyä meille aika tyypillistä maalia lisäksi. Pyritään pitämään niistä kiinni ja edelleen kehittämään omaa peliä, Paularinne linjaa.

- Ensinnäkin pelataan voitosta, kuten joka kerta kun Interin paita puetaan päälle – tuloksesta pelataan ja lisäksi haluamme pelata Interin näköistä peliä.

Inter ja Haka kohtaavat huomenna ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Sen lisäksi, että Haka on kokenut muutoksia kokoonpanoonsa on sillä nykyisin myös uusi luotsi. Uuden päävalmentajansa Andrew Smithin alaisuudessa Haka sijoittui omassa Liigacupin lohkossaan kolmanneksi, keräten kahdeksan pistettä sekä päästäen vähiten maaleja AC Oulun kanssa omaan verkkoonsa.

- Hakalla on hyökkäyksessä pelaajilla paljon rotaatiota ja se tuottaa meille tietynlaisia haasteita. Haka ei ole oikeastaan päästänyt kuin Ilvestä vastaan pelitilanteista, mutta me näemme, että pystymme tekemään maaleja Hakaakin vastaan eri tavoilla.

Ottelu Veritas Stadionilla alkaa keskiviikkona kello 14.00.

Lisää uutisia