vko.11 // 15.3.2024

Liigacupin välierän uusinta - Ilves lauantaina Interin vieraana

Inter ja Ilves kohtaavat lauantaina Veritas Stadionilla. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime lauantaina Liigacupin välierässä kohdanneet Ilves ja FC Inter ovat jälleen vastakkain lauantaina 16.3. Turussa pelattavassa harjoitusottelussa,

Tammelan Stadionilla pelatussa Liigacupin välierässä Ilves taipui FC Interille toisen puoliajan maalilla lukemin 0–1. Ottelun kulkuun vaikutti vahvasti Ilveksen Tatu Miettusen saama punainen kortti ottelun 37. minuutilla. Avausjakson lopulla maalivahti Otso Virtanen torjui Interin rangaistuspotkun.

Toisella puoliajalla kamppailun 64. minuutilla syntynyt Jean Botuén osuma jäi lopulta välierän ainoaksi maaliksi. Keltavihreät saivat kiriä ja painostusta aikaan vielä ottelun lopussa, mutta luodut tekopaikat ja kulmapotkut eivät tuoneet kaivattua tasoitusta.

Ilves on joutunut pelaamaan kahdessa edellisessä ottelussaan yhteensä noin 130 minuuttia yhden miehen vajaalla avauspuoliajoilla tulleiden ulosajojen vuoksi. Yhtenä selkeänä tavoitteena lauantaina onkin saada pelattua jälleen ehjä ottelu ja edistettyä omaa pelaamista täydellä miehityksellä.

Puolustaja Mohammed Umar palaa Ilveksen kokoonpanoon lauantaina. Ottelusta ovat sivussa Maksim Stjopin, Matias Kivikko Arraño ja Joona Veteli.

Ottelu Veritas Stadionilla alkaa lauantaina kello 14.00.