AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 14.3.2024

SJK isännöi IFK Mariehamnia lauantaina - perään SJK Akatemian ottelu

SJK isännöi IFK Mariehamnia lauantaina - perään SJK Akatemian ottelu

OmaSp Stadionilla on jalkapallontäyteinen lauantai-iltapäivä. (Kuva: Juha Tamminen)

Sekä SJK että SJK Akatemia pelaavat treenimatsit tulevana lauantaina 16.3. OmaSp Stadionilla.

Edustusjoukkue kohtaa klo 13:00 alkavassa ottelussa IFK Mariehamnin ja SJK Akatemia puolestaan ottaa mittaa Vasa IFK:sta. Akatemian ottelu alkaa klo 16:00.

Ahvenanmaalta Seinäjoelle matkustava IFK Mariehamn oli 2010-luvun lopussa Kerholle jollakin tapaa haastava vastus, mutta viime kausina pelit ovat Seinäjokisittain sujuneet aivan mukavasti. Veikkausliigassa viime kaudella SJK oli vahvempi molemmissa joukkueiden kohtaamisissa.

IFK Mariehamnissa on tapahtunut paljon muutoksia sitten viime kauden aina uutta päävalmentajaa Bruno Romãota myöten. Grönvittin vahvuudet ovat kuitenkin hyvin SJK:n tiedossa.

– Heillä on paljon vauhtia ja nopeutta laidoilla, heidän molemmat laitansa ovat vaarallisia pallon kanssa. He kykenevät saamaan laitojen kautta palloa boksiin sekä etenemään linjojen taakse. Meidän täytyy olla puolustuksessa organisoituja suunnanmuutoksissa, ja lisäksi meidän tulee kyetä luomaan painetta heidän laidoilleen heidän pitäessään palloa siellä.

- Heidän pelityylinsä on melko moderni 4-3-3, ja kierrättävät palloa alakerran kautta. He prässäävät ylhäältä ja heidän keskikenttänsä on tiivis, joten meidän täytyy työskennellä kovasti pallollisena saadaksemme murrettua linjoja ja siirrettyä peliä viimeiselle hyökkäyskolmannekselle. Tulossa on hyvä peli ja mainio testi meille. Odotamme haastetta innolla!, sanoo Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentaja Toni Lehtinen.

Samalla lipulla (aikuiset 10€ / lapset 5€) pääsee molempiin otteluihin, ja luonnollisesti SJK:n kausikortin haltijat ovat tervetulleita otteluihin. Otteluista ei ole saatavilla striimattua ottelulähetystä.

Lisää uutisia