AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 14.3.2024

HJK:n kapteenisto valittu kaudelle 2024

HJK:n kapteenisto valittu kaudelle 2024

Kapteeni Toivio. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK on valinnut keskuudestaan Veikkausliigakauden 2024 kapteeniston.

Tuttuun tapaan joukkue äänesti asiasta harjoitusleirillä, ja valinta kohdistui kokeneeseen kolmikkoon. Nauhaa kantaa ensisijaisesti Joona Toivio, ja kapteenistoon kuuluvat myös Lucas Lingman ja Jesse Öst.

Toivio, 36, siirtyi HJK:sta maailmalle vuonna 2007 ja palasi pitkältä kierrokselta Klubiin kaudelle 2022. Tuolla kaudella Toivio oli myös osa kapteenistoa, ja nauhaa hän on kantanut aiemmin myös Huuhkajissa, Djurgårdenissa, Moldessa ja Hollannin Telstarissa.

Lingman, 26, on jo viisinkertainen Suomen mestari. Kapteenistoon hän on kuulunut Klubissa aiemmin kausilla 2020 ja 2021.

Öst, 33, saapui Klubiin viime kaudeksi. Pietarsaarelainen saavutti liigan viimeisellä kierroksella merkkipaalun, kun mittariin tuli täydet 200 Veikkausliigaottelua. Öst on ollut kapteenistossa aiemmin SJK:ssa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia