AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 11.3.2024

KuPS:lta uusi juniorikausikortti kaikille seuran junioreille - "Tuovat vauhtia ja tunnelmaa ottelutapahtumaan"

KuPS:lta uusi juniorikausikortti kaikille seuran junioreille - "Tuovat vauhtia ja tunnelmaa ottelutapahtumaan"

KuPS-katsomoon saadaan yhä lisää junioreita. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura kutsuu seuran omat juniorit lämpimästi tervetulleeksi Väre Areenalle.

KuPS tarjoaa kaikille seuran nuorille oman juniorikausikortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn Veikkausliigan ja Subway Kansallisen Liigan kotipeleihin.

Kaudelle 2023 Väre Areenalla ollut juniorikatsomo saa uutta vauhtia, kun seuran omat juniorit saavat kaudelle 2024 uuden sähköisen KuPS Juniorikausikortin, joka käy kaikkiin Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kotiotteluihin. Sisäänpääsy edellyttää juniorikausikortin lunastamista, joka on henkilökohtainen ja vaatii voimassa olevan pelaajalisenssin.

Kuopion Palloseuran markkinointi- ja myyntipäällikkö Tero Taipale näkee, että seuran omat juniorit ovat tärkeä osa ottelutapahtumaa:

- Juniorit tuovat ottelutapahtumiin aina vauhtia ja tunnelmaa. Peleissä on hienoa seurata, kun juniorit temmeltävät stadionilla ja elävät tunnelmassa mukana, Taipale kertoo hymyillen.

Veikkausliigakauden kotiavaus lähenee, kun KuPS – HJK pelataan 6.4. kello 19:00 Väre Areenalla. Tulikuumasta ottelusta ei varmasti tunnetta puutu ja KuPS ei malta odottaa, että näemme seuran omat nuoret kannustamassa edustusjoukkuetta voittoon.

Kuopion Palloseuran mediapäällikkönä toimiva Niklas Pehkonen muistaa, kuinka nuorena KuPS:n kotipelit olivat mukavia ja tärkeitä kokemuksia:

- Muistan hyvin vieläkin, kuinka olimme joukkueemme kanssa katsomassa pelejä niin Väinölänniemellä kuin myös nykyisellä Väre Areenalla. Ne hetket ovat tärkeitä nuorille pelaajille ja varmasti niiden muistojen takia nyt istun täällä toimistolla töissä, kertoo Pehkonen.

Lisää uutisia