vko.10 // 10.3.2024

EIF pääsi kiinni voittokantaan – PKKU kaatui niukasti

Kuva: Patric Westerlund / EIF

EIF sai kurssiaan käännettyä lauantaisessa harjoitusottelussaan PKKU:ta vastaan voittaen maalein 3-2 (2-1).

Inkoossa pelatun ottelun maalinteon aloitti Ykkösessä pelaava keravalaisjoukkue, joka siirtyi johtoon Hugo Hahlin osumalla. EIF käänsi pelin kuitenkin edukseen. Noah Lundström tasoitti ja raaseporilaisten johtomaali merkittiin omaksi maaliksi.

EIF:n johtolukemat olisivat voineet tauolla olla selvemmätkin, sillä Abdoulaye Kanté pamautti ylärimaan ja Nasiru Mohammedin laukauksen PKKU-puolustus pelasti viime hetkellä maaliviivalta. Lisäksi Lucas Kaufmann hukkasi rangaistuspotkun tauon alla.

Toisella jaksolla PKKU tuli vielä Niklas Leinosen maalilla tasoihin, mutta August Björklundin maali sinetöi voiton EIF:lle.