AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 9.3.2024

FC Haka palaa tositoimiin Kotkassa

FC Haka palaa tositoimiin Kotkassa

KTP ja Haka kohtaavat taas Kotkassa. (Kuva: Mikko Mäkelä)

FC Hakan lomat on lomailtu ja joukkue valmistautuu treeniviikon jälkeen lauantaina pelattavaan harjoitusotteluun KTP:a vastaan, mikä pelataan Arto Tolsa Areenalla Kotkassa kello 16 alkaen.

Liigacupin ottelut ovat osoittaneet, että päävalmentaja Andy Smithin opit ovat menneet hienosti perille ja joukkue vaikuttaisi hitsautuneen hyvin yhteen. Lauantaina Smith toivoo kuitenkin näkevänsä, miten eri pelaajat sopivat yhteen.

– Tällä viikolla olemme palanneet loman jälkeen normaaliin ja odotammekin jo ottelua innolla. Peli palvelee kuitenkin aina paremmin, kuin harjoitukset, Smith toteaa FC Hakan verkkosivuilla

– Tulemme antamaan minuutteja eri pelaajille ja vaihtamaan ryhmitystä, jotta näemme miten eri pelaajat pystyvät pelaamaan keskenään, Smith jatkaa.

Hakan loukkaantumistilanne on pysynyt kohtuullisena, sillä vain Tuure Siiralla, Rodrigo Macedolla ja Eemeli Mäkelällä on pieniä vaivoja, mitkä pitävät heidät sivussa viikosta kahteen.

Mielenkiintoa lauantain otteluun tuo myös se, että nähdäänkö kentällä jo uusi hankinta Imani Lanquedoc sekä vihdoinkin viisumin saanut ja muutaman viikon Suomessa ollut Hassan Ndam?

Lisää uutisia