AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 5.3.2024

​"Nuoruutta ja rutiinia" – IFK Mariehamn kaksivuotiseen sopimukseen Noah Nurmen kanssa

​"Nuoruutta ja rutiinia" – IFK Mariehamn kaksivuotiseen sopimukseen Noah Nurmen kanssa

Noah Nurmi siirtyy Grönvittin riveihin. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn on vahvistanut rivejään solmimalla kaksivuotisen sopimuksen Veikkausliigakentiltä tutun Noah Nurmen kanssa.

Keskikentällä puolustavassa roolissa tai topparin tontilla viihtyvä KäPan kasvatti Nurmi siirtyi jo nuorena Tanskaan Esbjerg fB:n organisaatioon, jossa otteluita kertyi niin U19-joukkueessa kuin ykkösmiehistössäkin.

Kaudelle 2020 edelleen vain 19-vuotias Nurmi pelasi Suomeen ja solmi sopimuksen FC Interin kanssa. Interin riveissä Nurmi on neljän kauden aikana pelannut 73 Veikkausliigaottelua ja kaikkiaan yli 100 ottelua ja on monen muun mykyisen Grönvitt-pelaajan tavoin ollut vakiokasvo poikien maajoukkueissa.

- Olen tulostani Maarianhaminaan todella innoissani ja pääsystä tekemään lujasti töitä, jotta meillä on joukkueen kanssa onnistunut kausi. Olen kiitollinen mahdollisuudesta edustaa IFK Mariehamnia ja annan kaiken mahdollisen seuran eteen, Nurmi kertoo.

Nurmen kaltaisen pelaajan saaminen ryhmään on myös IFK Mariehamnin seurajohdolle iloinen asia.

- Olemme todella iloisia, että onnistuimme saamaan tänne näin nuoren ja kehityskelpoisen pelaajan kuin Noah kaksivuotisella sopimuksella. Nuoresta iästään huolimatta Noahilla melkoisesti rutiinia yli 70 Veikkausliigaottelun myötä, IFK Mariehamnin toimitusjohtaja ja urheilutoimenjohtaja Jimmy Wargh sanoo.

Kaikki talvikauden 2023-24 pelaajasiirrot löytyvät täältä.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia