AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 5.3.2024

FC Haka sopimukseen testihyökkääjän kanssa

FC Haka sopimukseen testihyökkääjän kanssa

Tuore hakalainen. (Kuva: FC Haka)

FC Haka on tehnyt vajaan kuukauden ajan testissä olleen serbialaishyökkääjä Marko Bacaninin kanssa 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen.

Bacanin, 25, teki ensiesiintymisensä Liigacupin ottelussa Ilvestä vastaan Tammelassa 16.2. ja iski heti debyytissään maalin. Tämä sekä myöhemmät otteet niin Liigacupin ottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan kuin harjoituksissakin vakuuttivat valmennuksen sekä seurajohdon.

- Marko on loistava lisä joukkueeseen! Hän tuo rauhallisuutta peliin etenkin maalin edustalla sekä tekee tietysti maaleja, FC Hakan päävalmentaja Andy Smith näkee.

- Hän on sopeutunut erittäin hyvin tänne ja tullut tutuksi niin muiden pelaajien kuin taustojenkin kanssa.

FC Haka ei ollut hyökkääjälle itselleen entuudestaan tuttu, mutta mies tutustui seuraan ja vaikuttui sen historiasta sekä saavutuksista.

- Tutkittuani tarkasti Hakan historiaa ja perinteitä, olin iloisesti yllättynyt! Iso seura pienessä ja mielenkiintoisessa kaupungissa. Yksi tärkeimmistä syistä sopimukseeni oli kuitenkin valmentaja Andy Smithin halu saada minut tänne. Hän on mielestäni erinomaisen näkemyksen omaava valmentaja, jolla on kaikki eväät menestykseen. Hänellä on tietoa ja enemmän kuin tarpeeksi kokemusta sekä laatua palauttaa FC Haka sinne minne se kuuluukin - Suomen jalkapallon huipulle, Bacanin toteaa.

Bacanin näkee Veikkausliigan olevan hyvälaatuinen sarja, missä on kilpailukykyisiä joukkueita, joihin hän myös Hakan laskee. Joukkueessa on hänen mukaansa hyvä sekoitus nuoria lahjakkaita kuin myös kokeneita pelaajia.

- Tämä voi olla huippusekoitus, millä voimme taistella liigamestaruudesta, menestyä myös Suomen Cupissa ja päästä pelaamaan europelejä. Henkilökohtaisesti uskon että voin omalla suorituksellani vaikuttaa joukkueen menestykseen paljon tekemällä ja syöttämällä maaleja sekä ylipäätään hyvällä pelillä. Minulle on kunnia olla osa tätä hyvin hoidettua, historiallista seuraa sekä sen uskollisia kannattajia!

Kaikki talvikauden 2023-24 pelaajasiirrot löytyvät täältä.

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia