AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 2.3.2024

"Tärkeintä oppia tuntemaan toisemme" - FC Lahti luo yhteishenkeä Espanjan leirillä

"Tärkeintä oppia tuntemaan toisemme" - FC Lahti luo yhteishenkeä Espanjan leirillä

Toni Lindberg odottaa hyvää antia leiriltä. (Kuva: FC Lahti)

FC Lahti leireilee edessä olevan viikon yhteistyössä Pelimatkojen kanssa Espanjan Saloussa, jonne joukkue suuntasi torstaina.

Perinteisessä leiripaikassa Lahti pääsee harjoittelemaan hyvissä olosuhteissa ja joukkue pääsee rakentamaan myös ryhmähenkeä. Lahti pelaa leirillä myös harjoitusottelun Islannin pääsarjan Handknattleiksfélag Kópavogsia vastaan.

FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg pitää leiriä tärkeänä joukkueelle. Leirin tavoitteena on, että joukkueen jäsenet oppivat tuntemaan toisensa ja myös talven aikana mukana tulleet pelaajat saavat yhteisiä kokemuksia joukkueen kanssa. Harjoitusten ja yhdessäolon lisäksi Lahti pääsee kohtaamaan kansainvälisen vastustajan keskiviikkona.

– Leirin tärkeimpänä tavoitteena on oppia tuntemaan toisiamme niin taustojen kuin pelaajiston kesken. Yhteiset kokemukset ja tiivis joukkuehenki luovat pohjaa valmistautumiselle tulevalle kaudelle. Talven aikana on tullut eri vaiheissa pelaajia mukaamme ja nyt tavoitteena on saada kaikki pelaajat ymmärtämään toimintatapojamme ja -kulttuuriamme, Lindberg kertoo.

FC Lahti kohtaa HK:n Saloussa keskiviikkona 6.3. kello 11.30. Joukkue palaa Suomeen 7.3.

Lisää uutisia