AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 2.3.2024

​Aleksi Partanen sopimukseen – IFK Mariehamn täydensi maalivahtikolmikkonsa

​Aleksi Partanen sopimukseen – IFK Mariehamn täydensi maalivahtikolmikkonsa

Kuva: IFK Mariehamn

IFK Mariehamn ja maalivahti Aleksi Partanen ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

20-vuotias Partanen siirtyy IFK-paitaan HJK:n organisaatiosta, jossa hän viime kaudella pelasi HJK Klubi 04:ssä. Partanen on lähtöisin Äänekoskelta, jossa hän pelasi Huiman riveissä 13-vuotiaaksi saakka kunnes otti askeleen eteenpäin siirtyessään JJK:n riveihin. Vuonna 2019 hänet valittiin ensi kertaa maajoukkueeseen ja sen jälkeen hän on edustanut Suomea kaikissa ikäluokissa U15:sta U19:ään.

Jyväskylästä Partanen siirtyi kauden 2021 alla HJK:n organisaatioon. Seuraavalla kaudella Partanen pelasi lainalla KTP:ssä ja tilille kertyi kaksi Ykkösen ottelua. Eniten kokemusta Partasella on kuitenkin Klubi 04:n maalilta Kakkosessa.

- Tunne kaksivuotisesta sopimuksesta IFK Mariehamnin kanssa on erittäin hyvä. Odotan jännityksellä muuttoa Maarianhaminaan ja pääsyä aloittamaan harjoittelun ja kehittymisen todella ammattimaisessa ympäristössä, Partanen sanoo.

Partanen oli alkuvuodesta omasta aloitteestaan näytillä Grönvittissä ja tämä poiki lopulta sopimustarjouksen.

- Olemme etsineet maalivahtia jonkin aikaa ja Aleksi oli täällä näytillä muutamia päiviä jokin aika sitten. Olimme hyvin tyytyväisiä otteisiin, joita Aleksi esitti täällä ollessaan ja olen nyt erittäin iloinen siitä, että pääsimme kaksivuotiseen sopimukseen hänen kanssaan, IFK Mariehamnin toimitusjohtaja ja urheilutoimenjohtaja Jimmy Wargh toteaa.

Kaikki talvikauden 2023-24 pelaajasiirrot löytyvät täältä.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia