AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 1.3.2024

Maissa Fall ehti kerran jo kieltäytyä Hakan kosiskeluista - "Olen tykännyt olla täällä"

Maissa Fall ehti kerran jo kieltäytyä Hakan kosiskeluista - "Olen tykännyt olla täällä"

Maissa Fall siirtyi FC Hakaan kesken viime kauden. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakaan kesken viime kauden siirtynyt Maissa Fall nousi heti isoon rooliin koskilaisten keskikentällä. Fall ehti jo kertaalleen kieltäytyä Hakan tarjouksesta, mutta toisella kerralla tärppäsi.

Urallaan muun muassa Italiassa, Ranskassa ja Espanjassa pelannut Fall vietti kaksi kautta puolalaisen Sandecja Nowy Sacz'n joukkueessa ennen kuin siirtyi valkeakoskelaisseuraan viime kesän siirtoikkunan aikana. Fallilla oli yhteyksiä Hakaan jo aiemmin, sillä hän pelasi Hakan entisen toppari Luiyi de Lucasin kanssa yhdessä Espanjassa.

- Olimme Luiyin kanssa kämppiksiä ja olemme hyviä ystäviä. Hän on vähän hullu tyyppi, mutta tosi mukava, Fall naureskelee.

Ennen siirtymistään Puolaan Fall oli myös Hakan kiikarissa, mutta tuolloin hänen tiensä ei vielä vienyt Valkeakoskelle.

- Haka olisi halunnut minut, mutta minun olisi pitänyt tulla ensin testiin. Puolassa minua odotti valmis sopimus, joten valitsin mieluummin sen.

Fall oli yksi Hakan moottoreita viime syksynä, kun koskilaiset hilasivat itsensä putoamistaistelusta lopulta kuiville.

- Aloitin ensimmäisen pelin vaihdossa ja silloin pystyin oppimaan hieman millainen sarja on. Hiljalleen oma pelini alkoi myös sujua paremmin ja koko joukkue pelasi hyvin ja yhtenäisesti. Olen tykännyt olla täällä paljon.

Hakan joukkue viettää parhaillaan hyvin ansaittua talvilomaa, jonka jälkeen alkaa loppukiri kohti 6.4. alkavaa kautta. Fall katsoo positiivisena tulevan kauden lähtökohtia.

- Meillä on paljon laatua joukkueessa ja meillä on hyvä joukkue. Jos jatkamme kovaa työntekoa, niin uskon meidän pystyvän saavuttamaan jotain erityistä tällä kaudella, sympaattinen keskikenttäpelaaja toteaa.

Lisää uutisia