AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 29.2.2024

​Laituri Portugalista sopimukseen – IFK Mariehamn vahvisti hyökkäystään

​Laituri Portugalista sopimukseen – IFK Mariehamn vahvisti hyökkäystään

Kuva: IFK Mariehamn

IFK Mariehamn on vahvistanut hyökkäystään sekä Kap Verden että Portugalin passit omaavalla 24-vuotiaalla Hogo Cardosolla.

Cardoso on hyökkäyspään pelaaja, joka viihtyy niin vasemmalla kuin oikealla laidalla. Sopimus kattaa kauden 2024 ja sisältää lisäksi seuran option toisesta kaudesta.

Cardoso pelasi juniorivuotensa Belenensesissa Portugalissa, josta tie vei Queen's Park Rangersiin, jossa hän esiintyi lähinnä seuran U18- ja U21-joukkueissa.

Muutaman Englannissa vietetyn vuoden jälkeen Cardoso palasi Portugaliin ja tällä kertaa osoitteena oli Aljustrelense. Kaikkiaan hän on edustanut neljää eri seuraa Portugalin alemmissa divisioonissa ja viimeksi 3. divisioonassa pelaavaa 1 Dezembroa, jolle hän on kuluvalla sarjakaudella viimeistellyt 15 maalia ja ratkaisi myös syksyllä cupin ottelun pykälää korkeammalla pelaavaa Pacos de Ferreiraa vastaan.

- Olen hyvin iloinen ollessani täällä ja odotan innolla tätä uutta seikkailua. Kiitän seuraa ja urheilutoimenjohtajaa tästä tilaisuudesta, joka nyt on edessäni.

- Lupaan sekä seuralle että kannattajille, että annan kaikkeni ja olen täällä myös sen takia, että näytän mitä osaan ja autan IFK Mariehamnia saavuttamaan tavoitteensa, Cardoso sanoo.

IFK Mariehamnin urheilutoimenjohtaja Jimmy Wargh on tyytyväinen sopimukseen.

- Olemme tyytyväisiä siihen, että saamme hyökkäyspäähän pelaajan, jolla on niitä ominaisuuksia, joita Hugolla on ja joita olemme etsineet. Hän on ollut seurannassamme jo jonkin aikaa ja tuntuu hyvältä, että pääsimme 1+1-vuotiseen sopimukseen hänen kanssaan, Wargh sanoo.

Kaikki talvikauden 2023-24 pelaajasiirrot löytyvät täältä.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia