AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 29.2.2024

Koko perhe liikkumaan - InterAction-perhetapahtumia Turussa läpi kevään

Koko perhe liikkumaan - InterAction-perhetapahtumia Turussa läpi kevään

Kuva: Juha Tamminen

Inter järjestää osana InterAction-kokonaisuutta yhdessä Turun Liikuntapalveluiden kanssa perheille suunnattuja liikunnallisia tapahtumia ympäri Turkua.

Sunnuntaina 3.3. InterAction saapuu Lausteen liikuntahalliin. Tapahtuma alkaa kello 12.45 ja päättyy kello 15.00. InterActionin perhetapahtumat ovat maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumisia. Tapahtumissa pääsee kokeilemaan eri urheilulajeja turvallisessa ympäristössä.

Perhetapahtumia tullaan järjestämään kevään aikana ympäri Turkua. Kaikkiaan ohjelmassa on kymmenen tapahtumaa.

– Perhetapahtumat olivat suosittuja Ilpoisissa kesän 2023 aikana. Nyt laajennamme toimintaamme myös muualle Turkuun, kuten Lausteelle, Varissuolle, Pääskyvuoreen ja Pansioon, Ilpoista unohtamatta. Tapahtumat ovat helppo tapa tulla liikkumaan perheenä lähellä kotia. Haluamme näiden alueiden myötä kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä ja lisätä alueiden yhteisöllisyyttä. Liikunnan avulla pystymme tähän varmasti, InterAction-päällikkö Jani Meriläinen kertoo.

Tapahtumassa on InterAction-ilmakaukalo ja saattaapa paikalla vierailla myös lasten suosikki Mehukatti. Mukaan sunnuntaina (3.3.) tarvitset liikkumiseen sopivat varusteet, juomapullon ja sopivasti iloista mieltä.

Tapahtumia järjestetään pitkin kevättä aina kesäkuun alkuun saakka. Katso päivämäärät ja paikat Interin verkkosivuilta alla olevan lähdelinkin kautta.

Lisää uutisia