AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 24.2.2024

Haka matkaa VPS:n vieraaksi - panokset riippuvat KuPS - AC Oulun tuloksesta

Haka matkaa VPS:n vieraaksi - panokset riippuvat KuPS - AC Oulun tuloksesta

VPS isännöi Hakaa lauantaina alkuillasta. (Kuva: Apollo Photo)

Liigacupin lohkovaihe saatetaan lauantaina päätökseen, kun FC Haka kohtaa Vaasan Palloseuran VEO Areenalla Vaasassa.

Toisin kuin kotijoukkueella, koskilaisilla on vielä mahdollisuus päästä Liigacupin välieriin. Ilves on jo varmistanut paikkansa, mutta toinen B -lohkon jatkoon menijä ratkaistaan FC Hakan, AC Oulun ja Kuopion Palloseuran. Hakan asetelmat ovat selkeät ennen VPS-ottelun alkamista, sillä KuPS ja AC Oulu kohtaavat aiemmin iltapäivällä. Mikäli KuPS ei voita ottelua, aukenee Hakalle voitolla paikka välierissä.

Koskilaiset esiintyivät edellisessä ottelussaan lohkon voittajaa, Ilves FC:a, vastaan ennakkoluulottomasti ja hakivat uudelta Tammelan Stadionilta yhden pisteen 2-2 -tasapelillä. Hakan maaleista vastasivat testihyökkääjä Marko Bacanin ja Elias Mastokangas.

Hakan päävalmentaja Andy Smith odottaa pelin kehityssuunnan jatkuvan myönteisenä ja huomenna kentällä nähtävän jälleen kaikkensa antava joukkue.

– Odotan lauantain ottelua innolla. Tämä viikko on jälleen tehty töitä treenikentällä ja haluan nähdä miten niitä asioita saadaan tuotua mukaan myös otteluun.

– Lisäksi odotan näkeväni, että jokainen pelaaja näyttää kentällä parhaansa.

Kokoonpanon osalta Hakalla on vielä muutama kysymysmerkki, sillä Rodrigo Macedon, Ryan Mahutan ja testipelaaja Oliver Whyten pelikunto selviää vasta lauantaiaamuna. Uusista pelaajista Hassan Ndam on vihdoin saapunut Suomeen, mutta miehen sisäänajo joukkueeseen ja pelityyliin on vielä kesken, joten häntä ei vielä lauantaina kokoonpanossa nähdä.

Liigacupin ottelu VPS - FC Haka lauantaina 24.2. kello 18.00 VEO Areenalla. Kaikki Liigacupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia