AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 23.2.2024

Ilves FC mielii parannusta viime ottelusta - "Haluamme pelata hyvän pelin"

Ilves FC mielii parannusta viime ottelusta - "Haluamme pelata hyvän pelin"

Ilves vierailee lauantaina Seinäjoella. (Kuva: Mika Alavesa)

Lohkovoittonsa Liigacupissa varmistanut Ilves FC matkaa lauantaina Seinäjoelle, jossa tamperelaiset ottavat mittaa SJK:sta.

Kolmessa ensimmäisessä Liigacup-ottelussaan KuPS:n, VPS:n ja AC Oulun kaatanut Ilves pelasi FC Hakan kanssa 2–2-tasapelin viime perjantaina Tammelan Stadionin ensimmäisessä yleisöottelussa.

Vaikka jatkopaikka Liigacupissa on jo varma, haluaa Joonas Rantasen luotsaama Ilves taistella voitosta jokaisessa ottelussa ja samalla kehittää peliä, jotta joukkue on valmiina Veikkausliigan alkaessa huhtikuussa.

– Ollaan keskitytty parantamaan ja korjaamaankin niitä asioita, joissa emme onnistuneet Haka-ottelussa. Se miten hyökkäämme vaikuttaa paljon siihen miten pystymme puolustamaan tilanteenvaihtoja, nimenomaan tässä on parannettavaa. Jatkopaikka on varma, mutta haluamme pelata hyvän pelin ja palata voittojen tielle. Toivotaan samalla, että säiden puolesta ei tarvitse enää tämän jälkeen pelata sisällä, kommentoi Rantanen Ilveksen verkkosivuilla.

SJK - Ilves Seinäjoen Wallsport Areenalla lauantaina 24.2. kello 14.45. Kaikki Liigacupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.


Lisää uutisia