AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 23.2.2024

"Edellisottelussa olimme jo valmiimpia" - EIF hakee toista voittoaan Liigacupissa Gnistania vastaan

"Edellisottelussa olimme jo valmiimpia" - EIF hakee toista voittoaan Liigacupissa Gnistania vastaan

EIF ja Gnistan kohtaavat toistamiseen talvikaudella. (Kuva: Patric Westerlund / EIF)

EIF kohtaa lauantaina Liigacupissa Gnistanin "kotiottelussaan" Myyrmäen jalkapallostadionilla.

EIF pääsee otteluun alla kauden ensimmäinen voitto IFK Mariehamnin kaaduttua viikko sitten Liigacupin ottelussa maalein 2-1.

- Edellisottelussa olimme jo paljon valmiimpia sen suhteen, kuinka pystyimme vastaamaan vastustajalle. Pelasimme kypsästi ja sen takia myös voitimme, EIF:n päävalmentaja Gabri Xatart mietti.

- Uudet pelaajat alkavat päästä sisälle siihen mitä olemme joukkueena rakentamassa. He ovat koko ajan myös paremmin sisällä omissa rooleissaan, kun he tuntevat toiset pelaajat paremmin.

Xatart myöntää samalla, että matkaa on vielä. EIF joutuu antamaan hiukan tasoitusta harjoiteltuaan lähes koko talven Västerbyn kylmässä ja ahtaassa hallissa.

- Olemme edelleen pienen matkan päässä siltä tasolta, jolla meidän pitäisi olla. Emme tässä vaiheessa pysty täysin samalle tasolle muiden Veikkausliigajoukkueitten kanssa.

Kotiyleisönsä eteen EIF ei pääse lauantainakaan, sillä Tammisaaren Keskuskenttä ei ole vielä pelikunnossa. Tavoitteet ovat kuitenkin korkealla ja kaivattuja askeleita eteenpäin haetaan taas Gnistania vastaan.

- Olisi ollut mukava päästä pelaamaan kotiyleisön edessä, mutta jos onnistumme voittamaan kaksi ottelua peräjälkeen, voimme ylläpitää positiivista asennetta myös jatkossa, Xatart sanoo.

EIF ja Gnistan kohtasivat jo kertaalleen tämän vuoden puolella tammikuussa pelatussa harjoitusottelussa, jolloin pisteet jaettiin.

EIF-Gnistan lauantaina 24.2. kello 12.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Kaikki Liigacupin ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia